Over ons

Peter Brouwer

Liefdevol waarnemen waarom mensen doen wat ze doen en ze in verbinding uitdagen om hun grenzen te verleggen. Dat ze gaan ervaren dat er oneindig veel ruimte is om te mogen zijn wie je bent.

Het is voor mij de invalshoek om mensen te helpen bij het oplossen van problemen. Met behoud van overzicht, ben ik betrokken bij wat mensen beweegt. Daaraan betekenis geven is de uitdaging, want dan kan er goede verbinding zijn. Ik speel graag met de thema’s die aan de orde komen en ik gebruik de humor die ik paraat heb. Klanten waarderen dat, omdat het hun problemen relativeert en in een ander perspectief plaatst. Dat geeft ruimte, en als dat lukt, dan kan ik daar bijzonder van genieten en geeft me dat energie!

Wil je nog meer over me weten?

Ik hou van theater, vooral van toneel. Toneelgroep Amsterdam is voor mij favoriet, maar ik ben ook gecharmeerd door het tragikomische van Toneelgroep Het Volk, dat ik al jaren volg. Ik heb een passie voor tuinieren, het geeft me energie. Kamperen met de caravan geeft me een gevoel van vrijheid. Het bakken en eten van zoete heerlijkheden is een liefhebberij van me. Patisserie Holtkamp in Amsterdam doet wat dat betreft mijn hart sneller kloppen!

 

about-us

Rudi Vos

In een veilige sfeer moedig ik mensen aan om echt zichzelf te worden en hun talenten te benutten. Mijn talent daarbij is dat ik snel tot de kern kom.

Daarbij is het volgen van wat mijn gevoel me ingeeft een belangrijke leidraad. Het maakt dat ik naar boven haal wat essentieel is, waar het bij mensen nu echt om draait. Het geeft gesprekken diepgang en daar hou ik van. Daarbij is het goed om focus en structuur aan te brengen, zodat de kernpunten vorm krijgen en klanten er goed mee uit de voeten kunnen. Want goede ideeën alléén zijn niet genoeg, ze verdienen een goede vormgeving en manifestatie! Ik geniet er van om goede coaching aan te bieden waar mensen wat mee kunnen om ze zo te begeleiden naar het maken van keuzes in het leven die ze vleugels geeft!

En wat ik ook nog wel over mezelf kwijt wil….

Naast alles wat met groei en persoonlijke ontwikkeling heeft te maken, vind ik het fijn om goede boeken te lezen en geniet ik van de betere cinema-films. Ik hou van taal en vind het leuk om te schrijven. Daarnaast ben ik wijn-liefhebber en hou ik van lekker (vegetarisch) eten. Koken doe ik ook graag. Verder vind ik het fijn om elke dag wat yoga-oefeningen te doen, die helpen me om lichamelijk en geestelijk fit te blijven. Daarom wandel ik ook graag in de natuur. Daarbij kom ik goed tot mezelf en dat geeft rust en nieuwe energie!

about-us