Onze bronnen

We werden geïnspireerd om dit werk te doen door Rolph Pagano en Monique Schouten. Ze maakten ons door coaching en door de opleiding Coaching op Drijfveren die je kunt volgen aan de VCirkelacademie in Hilversum vertrouwd en bewust van onze eigen drijfveren. Ze hebben ons de kennis en vaardigheden aangereikt om je met veel zorgvuldigheid en doeltreffendheid te begeleiden zoals dat alleen bij jou past. Onze registratie als V-cirkel-coach is een waarborg van kwaliteit bij deze vorm van coaching.

Aan het Instituut voor Eclectische Psychologie in Nijmegen hebben we de provocatieve opleiding gevolgd en met een diploma afgerond. We zijn getraind door Jaap Hollander en Jeffrey Wijnberg, die de provocatieve methode in Nederland hebben geïntroduceerd en nog altijd bezig zijn met verdere verfijning van deze uiterst nuttige, leuke en soms hilarische methodiek. Ook Anneke Meijer, Frank Farrelly (de grondlegger en ontdekker van provocatieve coaching), Phil Jeremia en Jeroen Stek zijn in deze discipline voor ons waardevolle bronnen van inspiratie.

Verder hebben we ervaring met systemisch werk, formatieve psychologie, voice dialogue, kernkwadranten, counseling, psychodrama, etc. Modellen en werkmethodieken die praktisch ingezet kunnen worden op weg naar de veranderingen en doorbraken die jij wilt in je leven.

V-cirkel 18 BETER

prov_coach_seal_LEV2_200x2001-300x300